Кримінал

Суд поставив крапку у конфлікті між прилучанином та продавцем

Як раніше повідомлялося у місцевих ЗМІ та інтернет-виданнях, у середині січня 2018 року в м. Прилуки жорстоко побили громадського активіста через його вимогу до продавчині одного з магазинів обслуговувати його українською мовою.

23.02.2018 завдяки оперативній роботі правоохоронних органів обвинувальний акт за вказаним фактом направлено до місцевого суду для розгляду по суті.

Прилуцькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно місцевого жителя, який заподіяв тілесні ушкодження потерпілому на зупинці громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілюзія безпеки: в гіпермаркеті «Вена» у чернігівця вкрали «секретні матеріали»

Як встановлено в судовому засіданні, обвинувачений, 1980 р.н., мешканець м.Прилуки, раніше не судимий, у середині січня 2018 року на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин у центральній частині міста завдав потерпілому тілесних ушкоджень, які, згідно з висновком судово-медичної експертизи належать до категорії легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ст. 125 ч.2 КК України, визнана судом доведеною.

Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 28.03.2018 обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ст. 125  ч.2 КК України, та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Ще статті по темі

Back to top button