Кримінал

Судитимуть чернігівця, який організував гральний заклад

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно місцевого жителя за фактом організації та проведення азартних ігор без ліцензії на провадження відповідного виду діяльності (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Прокуратурою висунуто обвинувачення 41-річному чоловіку, який організував та забезпечував діяльність незаконного грального закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові патрульні затримали невиправного порушника

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що останній, переслідуючи мету особистого збагачення за рахунок неправомірних дій у сфері господарської діяльності, організував заклад з надання доступу до азартних ігор чи лотерей, які проводяться в мережі Інтернет, без ліцензії на проведення відповідного виду діяльності, що видається відповідно до Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» № 768-IX від 14.07.2020.

Реалізовуючи заходи з організації грального бізнесу, обвинувачений орендував підвальне нежитлове приміщення в одному з будинків центральної частини м.Чернігова, де, в подальшому забезпечив встановлення комп’ютерів, налаштованих для проведення азартних ігор.

Обов’язковою умовою було внесення гравцями ставок, придбаними у адміністратора закладу за певну суму готівкових грошових коштів.

У ході обшуку вищевказаного нежитлового приміщення, працівниками поліції виявлено та вилучено грошові кошти в сумі 16647 грн. 50 коп., та  комплекти комп’ютерів,  призначених для проведення віртуальних азартних ігор в мережі Інтернет.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button