Кримінал

Тримали на трасі 11 годин: копи влипли в гучний скандал під Черніговом

На трасі під Черніговом у п’ятницю, 29 червня, поліція з надуманих причин зупинила два автомобіля і спробувала їх незаконно конфіскувати.

Про це повідомив український режисер Герман Ненов в своєму Facebook.

Він розповів, що їхав з товаришем на таксі і на під’їзді до Чернігова їх зупинив патруль. Поліцейські повідомили, що за даними системи «Рубіж», борг по кредиту за даний автомобіль складає 5 тисяч грн і машина буде негайно конфіскована.

«Після моїх консультацій з адвокатом і вимоги надати документ з мокрою печаткою, який доводить законність конфіскації авто, вони порекомендували залишити місце події і їхати у своїх справах, мотивуючи відмову надати документи луганською пропискою водія», — пояснив режисер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні затримали білоруса-шахрая

За словами Ненова, цей патруль також зупинив ще одне авто, в якому були пенсіонери, і заявив про конфіскацію машини.

«Водії обох машин протестували і почали викликати поліцію, поліцейські провели опис авто і ми поїхали. Минуло вже 9 годин… Водії 5 раз !!!! викликали поліцію, жодної машини не приїхало!!!! Інші інстанції також всі звернення ігнорують», — розповів він.

Режисер додав, що поліцейські перешкоджають зйомці на мобільний. Вони залякують людей, застосовують фізичну силу, написані за всіма правилами заяви не приймають.

«Люди 11 годин без їжі і туалету, їх тримають на трасі, погрожують, що при спробі виїхати будуть в них стріляти. Евакуатор поїхав не забравши авто. У результаті поліцейські тупо чекають темряви, щоб по — тихому вирішити питання з двома пенсіонерами і дівчиною (водієм таксі)», — додав Ненов.

Джерело: Надзвичайні події 

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Аваковцы сраные. Реформы ведь не было. Фикция под названием реформа оставила всех бывших на местах. Уволить всех черниговских ментов с аннулированием трудового стажа!

Back to top button