Кримінал

У чернігівця в одному з парків міста вкрали кросівки

До поліції Чернігова звернувся 35-річний місцевий житель, у якого вночі в одному з парків міста невідомий поцупив рюкзак з особистими речами на майже 5 тисяч гривень. У ході проведення комплексу заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника.

Як встановили правоохоронці, зловмисник таємно викрав спортивний рюкзак, який матеріальної цінності для потерпілого не має. Однак всередині наплічника лежали фірмові кросівки, мобільний телефон та дрібні гроші в сумі 350 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині двоє неповнолітніх вкрали мопед у сусідньому селі

У ході досудового розслідування поліція встановила, що до даного інциденту причетний одноліток заявника, який уже не перший раз у своєму житті вирішив заволодіти чужим майном із метою особистого збагачення.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно) — карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button