Кримінал

У Чернігові чоловік застрелив свого товариша

Оперативники Чернігівського райуправління поліції впродовж доби розшукали та затримали чоловіка, який під час сварки стріляв у свого приятеля з переробленої вогнепальної зброї. Потерпілий невдовзі помер у лікарні від масивної крововтрати. Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Інформація про поранення 46-річного чоловіка надійшла до поліції зранку 14 вересня. Медики екстреної швидкої допомоги доставили потерпілого з вогнепально-осколковим пораненням тазу до лікарні. Спроби врятувати життя чоловіка виявилися безуспішними.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські Чернігівського райуправління поліції встановили, що потерпілий разом зі своїми знайомими, чоловіком та жінкою, напередодні втрьох відпочивали в квартирі потерпілого. На ранок між чоловіками виник конфлікт після вживання алкогольних напоїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унаслідок бійки на Масанах госпіталізовано людину

В ході сварки гість вихопив перероблений газовий пістолет та здійснив кілька пострілів у господаря квартири. Завдані поранення виявилися смертельними.

Поліцейські встановили та розшукали нападника, 47-річного місцевого мешканця. Затриманий зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення.

На місці події правоохоронці виявили та вилучили знаряддя злочину, а також інші речові докази. Вилучене направлено на проведення експертного дослідження.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button