Кримінал

У Ніжині чоловік прийшов до колишньої дружини і влаштував стрілянину

Раніше судимий ніжинець прийшов у домоволодіння колишньої дружини, де вчинив сварку, а потім і стрілянину. Чоловік затриманий.

Про це повідомляє поліція Чернігівщини.

По допомогу до поліції звернулася жителька Ніжина і повідомила про факт хуліганства відносно її матері. Жінка розповіла, що до будинку її матері прийшов колишній чоловік з предметом, схожим на пістолет, та погрожує.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. Правоохоронці встановили, що раніше судимий колишній чоловік господині у неї на подвір’ї вчинив сварку та здійснив постріл з пістолета. Під час огляду місця події поліція вилучила газовий пістолет, набої до нього і стріляну гільзу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одному з сіл Чернігівщини чоловік розважався стріляниною

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) — карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Також відкрито провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) — карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button