Кримінал

У Ніжині місце в черзі на атракціон визначали за допомогою пістолета

Із 4 по 7 жовтня місто розважалося на традиційному Покровському ярмарку. У парку Шевченка було встановлено одразу кілька «дорослих» атракціонів.

Так, у суботу, 6 жовтня приблизно о пів на десяту вечора між двома молодими чоловіками виник конфлікт. Приводом стало місце в черзі на атракціон, встановлений у парку Шевченка. Один із учасників конфлікту після застосування відносно свого опонента «міцного слівця» вирішив перейти до більш «вагомих» аргументів і дістав пістолет.

Попри те, що поруч було безліч інших людей, які могли постраждати, 32-річний чоловік здійснив постріл у бік незговірливого опонента, який не хотів поступатися місцем у черзі. Куля влучила в руку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До магазину по вулиці Мазепи увірвався чоловік із пістолетом

Стрілка було одразу затримано поліцією, а знаряддя злочину – пристрій схожий на травматичний пістолет – вилучено для експертного дослідження. Потерпілому надано необхідну медичну допомогу.

Тепер на згадку про ярмарок у нього залишиться шрам на руці. А от самовпевненому хулігану-екстремалу вже повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство вчинене із застосуванням зброї).

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button