Кримінал

У Прилуках правоохоронці викрили діяльність підпільного грального закладу (Фото)

Завдяки небайдужості громадян, співробітники Прилуцького районного відділу поліції спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань припинили діяльність незаконного грального закладу та вилучили комп’ютерну техніку.

24 травня поліцейські отримали анонімне повідомлення про функціонування грального закладу у Прилуках.

Виїздом на місце події правоохоронці виявили підпільний гральний заклад, який працював всупереч закону. З приміщення поліцейські вилучили 12 системних блоків з моніторами, клавіатурою та оптичними мишками, роутери, сервер, а також грошові кошти та чорнові записи з паролями і логінами для входу у віртуальне казино.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство батька: мешканку Прилуцького району засуджено до 8 років тюрми

Все ігрове обладнання поліцейські направили на експертизу.

Поліцією під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 (Організація або проведення азартних ігор без ліцензії на провадження відповідного виду діяльності) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Прилуцького району

Ще статті по темі

Back to top button