Кримінал

У справі про загибель підлітка у Прилуках проводиться 17 експертиз – Максим Цуцкірідзе

Сьогодні, 15 листопада, Максим Цуцкірідзе здійснив робочий візит до м. Прилуки Чернігівської області. Метою поїздки стало інформування громадян про роботу, яку провели слідчі. Зокрема заступник глави Нацполіції повідомив про слідчі дії, що вже проведені у кримінальному провадженні за фактом загибелі неповнолітнього Дениса Чаленка.

«За цей тиждень проведено 17 додаткових оглядів місця події. За їх результатами вилучено багато речових доказів: починаючи з одягу і закінчуючи предметами, які вилучали як самі слідчі, так і родичі, які надавали ці предмети для експертиз», – повідомив Максим Цуцкірідзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альохіна звільняють із посади начальника ГУНП у Чернігівській області

Він додав, що наразі поліція провела 6 слідчих експериментів за участю осіб, які стали очевидцями трагічної події – фельдшерів та працівників поліції, які виїжджали на місце події. Найближчим часом відбудеться слідчий експеримент за участю батька загиблого хлопця.

Також начальник ГСУ ознайомив громадськість із попередніми висновками судово-медичної експертизи, де зазначені орієнтовний час і причини настання смерті підлітка, а також назвав тілесні ушкодження, які судмедексперт виявив на тілі хлопця.

Управління комунікації Національної поліції України 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button