Кримінал

За підробку документів жительці Чернігівщини загрожує до трьох років ув’язнення

Працівниця одного з державних сільськогосподарських підприємств шляхом обману привласнила майже 22 тисячі гривень. Матеріали кримінального провадження скеровано до суду. Жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Працюючи на одному підприємстві зі своїм чоловіком, прилучанка внесла неправдиві відомості до його табелю обліку робочого часу, коли той перебував за кордоном. Слідчі встановили, що відомості внесені за повний рік. Збитки, які зловмисниця завдала підприємству, становлять майже 22 тисячі гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менська поліція вилучила автівку, водій якої пред’явив підроблені документи

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 та 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Також відкрито кримінальне провадження за частиною 1, 3 і 4 статті 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток та штампів).

Жінці оголошено про підозру у вчиненні цього кримінального правопорушення. Справо скеровано до суду з обвинувальним актом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button