Кримінал

Завдали збитків довкіллю на понад 150 тисяч гривень: на Прилуччині поліцейські затримали чотири вантажівки з незаконно добутою деревиною

З початку місяця на території Прилуцького району поліцейські викрили чотири факти перевезення лісопродукції без належних документів. Загалом правоохоронці вилучили майже 83 кубометри лісу на понад 150 тисяч гривень. 

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції зупинили чотири вантажівки з різних районів Чернігівщини, доверху завантажені незаконно добутою деревиною. Двома автівками кермували мешканці Прилуччини, інші двоє — з Корюківської та Семенівської громад.

Під час перевірки документів, водії або надавали поліцейським супровідні документи сумнівної достовірності, або не мали взагалі ніяких.

Поліцейські вилучили транспортні засоби з вантажем незаконного походження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Купив водійське посвідчення в Інтернеті»: у Прилуках поліцейські викрили чоловіка у використанні підроблених документів

За виявленими фактами слідчі поліції Прилуччини розслідують чотири кримінальні провадження, зокрема:

за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка лісу);

за частиною 1 статті 366 ККУ (службове підроблення).

Процесуальне керівництво у провадженнях здійснює Прилуцька окружна прокуратура.

Якщо вам відомі факти незаконної порубки чи перевезення деревини, прохання повідомити до поліції за телефоном «102». Анонімність гарантовано. Будемо вдячні за співпрацю.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button