Кримінал

Завдяки пильності сусідки патрульні оперативно розшукали крадіїв

Учора, 15 грудня, близько опівдня до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Верені двоє невідомих перелізли через паркан до сусіднього приватного будинку, зламали вікно і потрапили всередину. Біля двору стоїть легковий автомобіль, за кермом видно водія. Заявник знайомий із господарями і точно знає, що їх удома немає. Підозрює, що невідомі можуть бути крадіями, а автомобіль чекає на них. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках поліцейські оперативно розкрили крадіжку з будинку (Фото)

Прибувши на місце, поліцейські зустріли власника будинку. Чоловік показав пошкоджене вікно та повідомив, що зникла велика сума грошей, а в будинку безлад. Поліцію викликала сусідка. Жінка розповіла, що невідомі швидко повернулися та поїхали на авто в невідомому напрямку. Заявниця докладно описала незнайомців, назвала марку транспортного засобу та його державний номерний знак. За кілька хвилин уже всі патрульні екіпажі отримали орієнтування про розшук авто та осіб, які можуть на ньому пересуватися.

Приблизно за дві години один з екіпажів патрульної поліції на вулиці Мстиславській виявив розшукуваний автомобіль, а також трьох громадян, які у ньому їхали. За описом водій і двоє його пасажирів були дуже схожими на тих, кого описала заявниця. Чоловіки плуталися у відповідях на запитання і не могли чітко пояснити, де перебували останніх кілька годин.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button