Кримінал

Жителька Сосницького району отримала 17 тисяч штрафу за бажання підкупити дільничного

За процесуального керівництва Сосницького відділу Менської місцевої прокуратури в суді доведено вину мешканки Сосницького району, 1961 р.н., у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадянин Туреччини запропонував хабара чернігівським патрульним

Попередньо встановлено, що в серпні поточного року в громадському місці жінка перебувала з явними ознаками алкогольного сп’яніння, що містить ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 178 Кодексу України. Зазначене підтвердилося висновком результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Надалі громадянка запропонувала правоохоронцям неправомірну вигоду в розмірі 400 грн за нескладання щодо неї протоколу про вчинення адміністративного правопорушення. Правоохоронці на місце події одразу ж викликали слідчо-оперативну групу, яка й зафіксувала факт вчинення злочину.

Обвинувачена свою вину в скоєному визнала повністю, щиро розкаялася та пояснила, що зазначений злочин вчинила під впливом алкоголю.

З огляду на всі обставин справи, Сосницький районний суд засудив місцеву жительку до 17 тисяч гривень штрафу.

На цей час вирок набрав законної сили.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button