Кримінал

Жорстоким підліткам дали м’яке покарання — прокуратура

Апеляційним судом Київської області розглядається апеляційна скарга прокурора на вирок суду першої інстанції, яким засуджено двох неповнолітніх, котрі влітку 2017 року вчинили розбійний напад на пенсіонера, інваліда війни І групи, жителя смт Ріпки Чернігівської області, та відкрито заволоділи  грошовими коштами в сумі 700 грн.

Про це ЧЕline повідомили у Ріпкинському відділі Чернігівської місцевої прокуратури.

За вироком суду одного неповнолітнього засуджено за ч.3 ст.187 КК України до 5 років позбавлення волі без конфіскації майна, іншого – з застосуванням ч.1 ст.71 КК України – до 5 років 1 місяця позбавлення волі без конфіскації майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині спіймали банду зухвалих розбійників

Не погоджуючись із мірою покарання, призначеною судом першої інстанції, яка є занадто м’якою, а також вважаючи, що призначене судом покарання не є справедливим, необхідним і достатнім для виправлення й запобігання новим злочинам, прокурором у кримінальному проваджені на вирок суду подано апеляційну скаргу.

16.05.2018 судове засідання не відбулось у зв’язку з неявкою одного із законних представників неповнолітнього обвинуваченого. Наступне судове засідання призначене на 31.05.2018.

Ще статті по темі

Back to top button