Кримінал

Зловмисника затримали на стоянці під час спроби вкрасти мотоцикл

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом незакінченого замаху на незаконне заволодіння мотоциклом.

Встановлено, що 1 серпня місцевий житель, будучи неодноразово судимим за злочини майнового характеру, перелізши через паркан, проник на територію охоронюваної автостоянки по вул. Івана Мазепи в м. Чернігові, де шляхом котіння намагався незаконно заволодіти мотоциклом марки «Venom», однак був виявлений і затриманий із мотоциклом охоронцем автостоянки на виїзді з її охоронюваної території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові зі стоянки вкрали мотоцикл

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 289 КК України (незакінчений замах на незаконне заволодіння транспортним засобом).

За принципової позиції Чернігівської місцевої прокуратури, ухвалою Деснянського районного суду м. Чернігова до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Довідково: санкція статті передбачає безальтернативне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти  до восьми років.

Джерело: Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Яка в дупу принципова позиція???Як би не слідчий наша прокуратура й жопи від стільця не відірвала бо тупі як пробки!!! Прокуратура пише сама про себе о це рівень!

  2. Согласен- большенство прокуроров бездари!

Back to top button