Культура

Чернігівський драмтеатр запрошує на концертку програму до Дня закоханих

12 лютого о 17:00 шанувальників музичного мистецтва запрошують завітати до Чернігівського академічного драмтеатру імені Т.Г. Шевченка на яскраву концертну програму, підготовлену творчим колективом театру до романтичного Дня усіх закоханих.

У святковій театралізованій концертній програмі, крім чудового оркестру нашого театру під орудою головного диригента, заслуженого артиста України Олексія Рощака, візьмуть участь молоді талановиті артисти, вокалісти, солісти балету театру, які даруватимуть Вам в цей день не лише ліричні пісні та улюблені музичні твори, а й веселі комічні номери, елегантні хореографічні композиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мене ніби відкинуло у той мирний, довоєнний час» – чернігівець Кирил Грек про участь у шоу «Америка має талант»

Приходьте на концерт, який відбудеться 12 лютого о 17.00 год., зі своїми коханими, зі своїми найдорожчими половинками, зі своїми друзями і колегами. Яскрава театралізована концертна програма стане чудовим подарунком до Дня закоханих, який запам’ятається надовго.

Квитки можна придбати в касі театру або онлайн: https://bit.ly/ticketsboxtheatre

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button