Культура

Чернігівський молодіжний центр запрошує на безкоштовні кінопокази

Цього тижня морозець стає на заваді вечірнім романтичним прогулянкам містом, але ніяк не завадить якісному відпочинку в компанії гарного кіно. 10 лютого в Чернігівському обласному молодіжному центрі після перерви на карантин відновлюються безкоштовні кінопокази.

«З урахуванням всіх норм і обмежень можемо знову розпочати ці покази. Адже це наша постійна щотижнева діяльність. Тематика фільмів буде різною.

Кінопокази проходять у співпраці з «Артхаус Трафік». Тобто всі авторські права збережено. І все відповідає чинному законодавству.

Тематику підбираємо так. Здебільшого «Артхаус Трафік» надає перелік фільмів. І ми колегіально вирішуємо, які з них варто показувати, а які – ні. Які будуть цікавими, а які – не дуже.

Обов’язково зважаємо на те, яку думку фільм донесе до глядача, враховуємо і певний виховний момент. Ми обираємо фільми, які беруть участь у фестивалі «Кінодок», у фестивалі дитячого кіно тощо. Тривалість кінострічок також різна: година – півтори.

Тож кому цікаво, всіх радо запрошуємо на перегляди», – зазначає Ірина Симонова, директор Чернігівського обласного молодіжного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова громади з Чернігівщини грає у хокей

Уже цієї середи, 10 лютого, в Чернігівському обласному молодіжному центрі показуватимуть стрічку «Проти всіх ворогів: історія Джин Сіберг», знята за реальними подіями. У головній ролі – Крістен Стюарт.

Наприкінці 60-х років зірка французької «нової хвилі» акторка Джин Сіберг на піку своєї кар’єри почала виступати за права афроамериканців і корінних народів США. Тоді ж ФБР розвернуло проти неї розвідувальну операцію: систему стежень і гучних провокацій. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, стає одним із головних героїв її історії.

Початок фільму о 18.00. Наявність маски для участі у заході обов’язкова.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button