Культура

Чернігівський обласний філармонійний центр — у проєкті «Філармонійний маратон» на Українському Радіо «Культура»

Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм взяв участь в проєкті «Філармонійний маратон», який започаткований на Українському радіо «Культура». Маратон триває з 1 липня цього року і в межах програми «Музична сієста»презентує усі 23 філармонії країни.

В прямому етері— унікальні факти з історії українських філармоній, музика у виконанні солістів і колективів, а також жива розмова в ефірі з очільниками філармоній та художніми керівниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оркестр “Філармонія” і “Tenors BEL’CANTO” на Красній площі Чернігова

Під час етеру 6 серпня ведуча київської студії Українського Радіо «Культура» Ірина Пашинська спілкувалася з генеральним директором — художнім керівником обласного філармонійного центру, заслуженим діячем мистецтв України СергіємТеребуном, з художнім керівником та головним диригентом Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” обласного філармонійного центру, заслуженим діячем мистецтв України Миколою Сукачем, з  художнім керівником та головним диригентом Академічного ансамблю пісні і танцю “Сіверські клейноди” обласного філармонійного центру, заслуженим діячем мистецтв України Сергієм Вовком, з художнім керівником та головним диригентом Академічного камерного хору ім. Д. Бортнянського обласного філармонійного центру Іваном Богдановим та з головним режиссером обласного філармонійного центру Дмитром Обєдніковим.

«Філармонійний маратон» — це подарунок усім поціновувачам класики, джазу, фольку та ретро від музичної редакції Радіо Культура», — прокоментував головний редактор музичної редакції Радіо Культура й куратор проєкту Олександр Пірієв.

Слухати етер в записі можна за посиланнями:

http://www.nrcu.gov.ua/schedule/play-archive.html?periodItemID=2564228

або

https://www.youtube.com/watch?v=ld8UDBGEMLM

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button