Культура

Чернігівський рок-гурт порадує шанувальників улюбленими старими та новими композиціями

Із нагоди Дня Мени в місті відбудеться фестиваль «ЛюМена», взяти участь у якому організатори запросили чернігівський роковий гурт «СКЕЛЯ». Музиканти вважають фестиваль доброю нагодою зустрітися зі старими шанувальниками та завоювати серця нових.

«Фестиваль «ЛюМена» завжди приємно радував і нас, музикантів, – зокрема, професійним топовим звуком, великою сценою, дружньою та драйвовою атмосферою. А людей, яких цей фест збирає завжди багато, – цікавими зонами відпочинку, смачною їжею та напоями. І, звісно ж, якісною музикою та хорошим лайнапом із гуртів у коментарі для ЧЕline зазначив В’ячеслав Єрмоленко, бас-гітарист гурту «СКЕЛЯ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сосниці водять екскурсію, під час якої можна поласувати смаколиками та намилуватися краєвидами (Фото)

Тож цьогоріч рок-гурт «СКЕЛЯ» – серед музичних гуртів, які створюватимуть драйв і настрій для глядачів. Музиканти щиро вдячні організаторам за запрошення та розповіли, чим порадують менян і гостей фестивалю.

«Зараз на всіх наших лайвах ми граємо нові пісні з альбому, реліз якого наразі готуємо. Кілька з них, зокрема «Продано», «Сім», «Якщо піде дощ», ми вже завантажили в Мережу. Їх можна послухати з будь-якого доступного та зручного для вас музичного сервісу.

Звісно, окрім нового матеріалу, зіграємо і кілька вже типу старих, утім, не менш драйвових наших пісень», пообіцяв В’ячеслав Єрмоленко.

Також він розповів, над чим гурт працює нині.

«Є кілька зовсім нових пісень, які звучать поки що лише на репетиціях. Думаю, що скоро будемо їх «обкатувати», так би мовити, і на концертах. Плануємо записати ще один кліп, однак наразі робота на стадії написання сценарію та історії.

Робота на студії нині трохи призупинена, адже літня пора – це традиційно багато виступів і фестів» зазначив бас-гітарист гурту «СКЕЛЯ».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото – В’ячеслав Єрмоленко

Ще статті по темі

Back to top button