Культура

День Десни на Чернігівщині: розважальна програма

У Чернігівській області, 8 вересня, у неділю, відбудеться розважальний екозахід «День Десни».

Працюватимуть декілька локацій.

Сосницький літературно-меморіальний музей Олександра Довженка:

12:00 год. — святкова програма до 125-річчя від дня народження Олександра Довженка «Десна — вчора, сьогодні, завтра» (театралізована екскурсія та виставка робіт фіналістів фотоконкурсу «Синергія Десни»).

Берег Десни «Пекарівська круча» поблизу селища Сосниця:

14:00 год. — розважальна програма «Зачарована Десна» (виступи аматорських колективів та окремих солістів, дитяче AQUA-містечко, забіг «Олімпійська миля», спортивні ігри, весела естафета, інформаційно-розважальні локації для дітей та дорослих, змагання водогосподарських організацій у конкурсі «Зачарована уха», фотозони, нагородження переможців конкурсів та змагань).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Крім того, відбудеться нагородження переможців фотоконкурсу «Синергія Десни», літературного конкурсу «На хвилях міфів та легенд» та дитячого конкурсу краси «Я — краплинка Десни».

Довідково. Екологічний захід «День Десни» проводиться вдруге. Організатори — Деснянське басейнове управління водних ресурсів та ГО «За відродження Десни» за підтримки Державного агентства водних ресурсів України, Чернігівської ОДА та Чернігівської міської ради.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button