Культура

Духовий оркестр виступив у Бахмачі на честь Дня захисника України (Фото)

Найвідоміший духовий оркестрів Чернігівщини — Духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру (художній керівник та головний диригент, заслужений діяч мистецтв України Анатолій Ткачук) — створив піднесений настрій для жителів Бахмаччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «In rock style»: естрадно-симфонічний оркестр гомельської філармонії в Чернігові

До Дня захисника України в районному будинку культури 11 жовтня 2019 року музиканти дали святковий концерт, на який запросили ветеранів АТО та ООС, військовослужбовців, волонтерів, представників влади та громадськість.

Послухати козацькі пісні, сучасні твори та військові марші, що стали візитівками Збройних Сил України, в будинку культури зібралася повна зала глядачів. Провела концерт Інна Василенко.

У виконанні солістки філармонійного центру, лауреатки міжнародних конкурсів Марини Коваленко, під акомпанемент Духового оркестру прозвучали пісні: «Тече вода», «Край, мій рідний край», «Україна — це ми» та інші. Особливе захоплення у присутніх викликали оркестрові попурі на тему українських народних пісень, музичні твори з популярних кінострічок, а також такі авторські твори Анатолія Ткачука як “Українська фантазія”, “Молодість” та інші мелодії.

Концерт отримав захоплені відгуки слухачів і пролетів як одна мить, залишивши в душі кожного яскравий слід і прекрасні емоції.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button