Культура

Найкращих вчителів області нагородили в Чернігові (Фото)

Щорічну обласну Премію імені Софії Русової засновано ще у 2007 році для заохочення педагогічних працівників до творчої, результативної праці та престижності вчительської професії.

28 вересня інтелектуальна еліта Чернігівщини зібралася у святковій залі облдержадміністрації для вшанування лауреатів імені Софії Русової та імені Георгія Воронного.

Педагогічні працівники, які підготували переможців і призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, вчителі-переможці та лауреати конкурсу професійної майстерності «Учитель року», науково-педагогічні працівники, які внесли значний особистий вклад у розвиток вищої освіти області були почесними гостями на заході.

До Управління освіти і науки облдержадміністрації було подано 38 матеріалів претендентів щодо нагородження обласними Преміями імені Софії Русової та імені Георгія Вороного. Було визначено 20 найкращих представників дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних і професійно-технічних навчальних закладів і 5 представників вищих навчальних закладів.

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Ще статті по темі

Back to top button