Культура

Катерина Захарчук представить Чернігівщину на «СтудМіс України-2016»

Традиційно восени столиця збере з усіх куточків України найкрасивіших, найкмітливіших і найталановитіших студенток країни — фіналісток конкурсу «СтудМіс України».

Чернігівську область представить Катерина Захарчук, яка раніше стала переможницею регіонального конкурсу «СтудМіс-2016».

Дівчата готують грандіозне шоу з українськими музикантами. Учасниці представлять приголомшливе дефіле в колоритних національних костюмах, запальний вихід у купальниках і, звісно ж, продемонструють кмітливість у давно улюбленому глядачами конкурсі з каверзними запитаннями.

Окремо дівчата підготували відео про свої таланти. Володарка титулу «СтудМіс України-2016» представить Україну на міжнародному конкурсі краси World Miss University 2016.

«Для мене перемога на конкурсі «СтудМіс України» — це поштовх уперед і доказ самій собі, що я на правильному шляху. Протягом року відбулося безліч подій завдяки перемозі. Я була в Китаї і представила Україну на конкурсі World Miss University, стала членом журі регіонального конкурсу рідного міста «СтудМіс Черкаси», а тепер для мене велика честь увійти до складу журі всеукраїнського фіналу. Я добре пам’ятаю свої переживання під час підготовки до минулорічного конкурсу, ці почуття неможливо забути. Сьогодні я бажаю дівчатам зібратися з силами та зробити все, і навіть більше, заради перемоги. Я точно можу сказати, що навіть участь у фіналі — це вже гідний результат», — розповіла переможниця 2015 року Ганна Соколова.

«СтудМіс України» — наймасштабніший щорічний всеукраїнський конкурс краси, кмітливості та таланту. За титул «СтудМіс України» змагаються понад 3 000 студенток з усіх регіонів країни, оскільки конкурс складається з трьох етапів. Перший відбір проходить у ВНЗ.

Переможниці цього етапу беруть участь в обласних конкурсах. Після чого дівчата представляють свій регіон на всеукраїнському конкурсі.

«Головна мета конкурсу — показати всьому світу, що українські дівчата найкрасивіші, найкмітливіші і найталановитіші. Я пишаюся тим, що з кожним роком рівень і масштаби проекту ростуть. Щоразу наша команда створює неймовірну атмосферу, об’єднує дівчаток в одну сім’ю. Багато учасниць із конкуренток стають справжніми подругами. Я за шість років бачу серйозні результати, саме це і надихає на те, щоб продовжувати розвивати «СтудМіс України», — поділився засновник конкурсу Олександр Санченко.

Ще статті по темі

Back to top button