АФІШАКультура

«Клубний» блокбастер – вперше в Чернігові. 6 травня (Афіша)

BrBYZcDacu8

Для тих, хто хоче розвіяти ілюзії про світ fashion, на екрані кінотеатру «Мультиплекс» мелодрама «Топ-Модель». Ця стрічка запросто спростує будь-які ваші помилкові уявлення про глянсову індустрію. Історія наївної і талановитої дівчини Емми, яка постала перед труднощами, втілюючи свої мрії!
56848-1406534873_6[1]А батькам цієї п’ятниці пропонуємо порадувати своїх діточок розвагами в розважальному центрі «Базис» (Мадагаскар) на Масанах. Дитячий лабіринт, автодром, боулінг, віртуальна реальність і канатні дороги порадують дітей і їхніх батьків. До речі, віднедавна там можна й оздоровитися, відвідуючи сеанси масажу, тренажерний зал або соляну кімнату.
Shtopko0[1]Приємний арт-інтер’єр і привітний персонал, кумедна назва закладу та яскравий фасад — це все міська пекарня «Цапа». Непоганий свинячий штрудель на обід і смачний морквяний фреш на полуденок припадуть гостям закладу і до смаку, і по кишені. А для тих, хто дуже любить смачну випічку і не боїться зайвих кілограмів, після 20:00 в «Цапі» знижки 30 % на всі ласощі!
IB8ZsYYJrOIЦієї п’ятниці Чернігів починає справжнє нічне життя! Найбільш стильне місце відпочинку Чернігова сьогодні вночі відкриває літній сезон! Riverside – це затишні шезлонги біля басейну, де можна відволіктися від метушні, не виїжджаючи за місто. А до відкриття літнього сезону Riverside підготував «клубний» блокбастер – уперше в Чернігові dj LUTIQUE & mc RYBIC!

Ще статті по темі

Back to top button