Культура

Мер із Чернігівщини зіграє в театральній виставі

Корюківка – в очікуванні визначної події. 26 та 27 лютого в місцевому будинку культури має відбутися вистава «Вечори на хутори поблизу Диканьки». Але це не звична театральна робота, бо ролі виконуватимуть місцеві знаменитості зокрема міський голова Ратан Ахмедов.

«Насправді це в нас уже третя чи четверта вистава, яку грає наш аматорський театр. У ньому задіяні відомі люди з Корюківщини, які працюють у сфері місцевого самоврядування, благоустрою, юристи, працівники дитячих садочків, спортсмени, керівники різних закладів, члени нашої організації, а також люди, які нас підтримують і з нами співпрацюють і, звісно, наш мер.

Тож це подія, яка завжди збирає аншлаги. Наприклад, у «Сорочинському ярмарку» мер грав цигана. То цю виставу чотири чи п’ять разів повторювали. І глядацька зала всі рази була забита повністю», – в коментарі для ЧЕline зазначив Володимир Онищук, директор корюківського молодіжного центру «КУБ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Чернігівщині мурал став улюбленою фотозоною

До прем’єри зберігається інтрига стосовно того, які ролі дісталися відомим у громаді людям.

«Мене теж запрошували грати в цій виставі, але я не маю часу. А оскільки не ходив на репетиції, то не можу сказати, яка роль дісталась Ратану Ахмедову. І так розумію, що взагалі з приводу, хто ким буде, тримають інтригу. Аби було цікаво», – розповів Володимир Онищук.

За його словами, аматорський театр «Мельпомена» – це дітище керівниці місцевого будинку культури Олени Литвинової.

«Вона давно мріяла відновити театр, є його ініціаторкою і натхненницею. Здається, впродовж трьох років він існує в активній фазі роботи. Просто багато проблем створювали карантинні обмеження. Не давали можливості, як кажуть, розгулятися. Але репетиції, хоч і в таких умовах, відбувалися», – повідомив директор корюківського молодіжного центру «КУБ» .

Нині ж жителі Корюківки та гості з нетерпінням очікують на прем’єру. Всі квитки на виставу розкуплені.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Спілкувалась Ірина Осташко, фото зі сторінки Корюківського молодіжного центру «Куб»

Ще статті по темі

Back to top button