Культура

Onuka вийшла заміж у Чернігівському РАГСі

Відома співачка, діва електронної української музики — Onuka або Наталія Жижченко узяла шлюб. Її чоловіком став давний приятель та музикант з гурту The Maneken, а також кліпмейкер та саундпродюсер проекту Onuka 33-річний дончанин Євген Філатов.

Молодята побралися 22 червня і не де-небудь, а в Чернігівському РАЦСі. Фото у вишуканій білій сукні на тлі фасаду РАЦСу, впізнаваного для будь-якої пари, яка там коли-небудь одружувалася, Наталія Жижченко опублікувала у себе на сторінці у Facebook.

Що цікаво, такий вибір місця одруження для столичної зірки цілком зрозумілий, оскільки Онука — має міцне чернігівське коріння, її дідусь Олександр Шльончик, майстер народних інструментів, колись навіть працював на відомій Чернігівській фабриці музичних інструментів і займався виготовленням та відновленням старовинних інструментів, у тому числі і такої любої для його онучки бандури. Є й інша прив‘язка до Чернігова. Саме в нашому місті 31 рік тому з’явилася на світ майбутня зірка. Але на дідусеві музиканти в рідні Наталії не закінчуються: бабуся Наталії — співачка та бандуристка Валентина Степанівна Шльончик, вона також працювала полірувальницею музичних інструментів, і навіть грала у тріо бандуристок. Мати і дядько Онуки — піаністи.  Брат  Олександр Жижченко — також пов’язав життя з музикою, створивши електронний гурт  «Tomato Jaws». Єдина немузична особа за фахом — батько Наталії, він — ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС.

З чоловіком Євгеном Філатовим Наталія зустрічалася довгих 8 років, аж поки пара не зважилася на офіційну реєстрацію. Новина про шлюб відомих музикантів швидко набула популярності — і вже за декілька годин її розтиражували понад тисячу разів. Щоправда, Євген, як справжній чоловік, все ж вирішив тримати таку радісну подію у секреті, на його сторінці — ані поруху.

У будь-якому разі, редакція Чеline приєднується до привітань і бажає молодятам усіляких гараздів, а ще і надалі тішити українців своїм музичним креативом.

Інформація для довідки: гурт Онука створений у 2013 році. У жовтні 2013 року було представлено перший сингл нового проекту — англомовну пісню «Look», у якій електронну музику було поєднано із звучанням народних інструментів, зокрема бандури.

Ще статті по темі

Back to top button