Культура

Працю комунальників Чернігова побачать у Варшаві (Фото)

Дві роботи, які показують роботу працівників чернігівського комунального підприємства у найтяжчі часи навесні 2022, побачать відвідувачі виставки «Чернігів: під час війни 2022 – російського вторгення в Україну» у відділі археології Варшавського університету (Краківське передмістя) столиці Польщі.

Виставку готували чернігівці Олена Росстальна та Володимир Пилипенко у співпраці з Wydział Archeologii Uniwersytet Warszawski, Darek Blaszczyk в рамках проєкту Art and Media HubThisPlace.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Те, чого не існує»: в Чернігові відбулось відкриття виставки робіт турецького фотографа (Фото)

На одній зі світлин працівники КП «АТП-2528» після російського обстрілу підприємства 16 березня 2022 року відновлюють пошкоджену машину. На іншому – дорожній пилосос підприємства прибирає магістраль міста Чернігів на фоні зруйнованого готелю «Україна» та сіті-лайту «У себе вдома порядок наводимо самі».

За інформацією організаторів, виставка триватиме увесь місяць лютий за адресою Krakowskie Przedmieście 26/28, 00-927 Warszawa .

У рамках згаданого арт-проєкту роботи уже експонувалися в португальському місті Порто.

На знімках: світлини з виставки перед відкриттям, афіша та представлені там світлини. Автори представлених на виставці знімків про воєнний Чернігів: Валентин Бобир і Владислав Савенок.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: КП «АТП-2528»

Ще статті по темі

Back to top button