АФІШАКультура

Скарлет Йохансон буде протистояти Марії Матіас. 5 травня (Афіша)

14163754[1]Шанувальники театру cьогодні запрошуються на прем’єру! «Не плачте за мною ніколи» – вперше на сцені обласного драмтеатру. Інсценування твору української письменниці Марії Матіас запропонує замислитися над тим, що в цьому світі ніхто не вічний, і зачепить проблему моральних засад. Тож любителі театру і філософських роздумів можуть добре поміркувати про життя на прем’єрному показі «Не плачте за мною ніколи» о 19.00

 

H3t-Wgmo9HU[1]Кінотеатр «Мультиплекс» починає одразу кілька нових показів.
Для романтиків і закоханих пар Чернігова – мелодрама «Вибір». Романтична історія про те, що затятих холостяків не існує.

 

 

e0_71ARW6uU[1]А для тих,
хто вибирає фантастичні бойовики, кінотеатр пропонує картину «Протистояння» зі Скарлет Йохансон і Робертом Дауні-молодшим у головних ролях.

 

 

17122011103815[1]Батьки і діти щочетверга на ролердромі можуть повчитися кататися на роликах. Із 18:30 на третьому поверсі торгового центру «Рояль» проводяться навчання катання на роликових ковзанах «із нуля». Утім, «Кіндер-сіті» пропонує ще кілька розваг: аерохокей і веломобілі.

 

 

27-08-2013-153820[1]А після прогулянки вечірньою чернігівською стометрівкою можна затриматися в Pasta Basta, щоб освіжитися фірмовим безалкогольним полуничним мохіто, розслабившись у м’якому кріслі.

 

 

Радійте кожному дню з експертом культурного відпочинку ЧеLine – Ксенією Строкіною

Ще статті по темі

Back to top button