Культура

«Сонце дає життя» у Ніжині відкрилася виставка витинанок майстрині Євгенії Липовецької

Українські митці – потужна сила, яка тримає підвалини нашої ідентичності й самобутності. У цьому можна впевнитися, відвідавши виставку «Сонце дає життя», яка експонується з 20 вересня у Художньому відділі Ніжинського краєзнавчого музею. Тут ви відкриєте для себе світ витинанки талановитої ніжинки – автентичний, ніжний і чарівний.

Про це повідомляє міська рада.

Авторка цих неймовірних витворів – Євгенія Липовецька, майстриня образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, членкиня Національної спілки художників України. Окремо зазначимо: вона відзначена Всеукраїнською конфедерацією журналістів як мисткиня, що формує Золотий фонд української нації. Роботи Євгенії вже тривалий час презентують Ніжин на престижних мистецьких заходах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотирилапі бойові побратими: Укрпошта презентує нову благодійну серію марок «Батальйон «Пухнасті»

Євгенія працює і представляє виставки у багатьох напрямах (олійний живопис, ткацтво тощо), однак це перша виставка її витинанок. І вона стала свідченням творчого польоту її таланту, втіленого у цих філігранних виробах неймовірної краси.

Майстриня у своїх виробах прагнула показати нам різні підходи до витинанки, і ці ажурні паперові красуні засвідчують, як багато можливостей дають вони для самовираження.

Виставка триватиме місяць. Приходьте, насолоджуйтесь і надихайтеся цими неймовірно талановитими експонатами.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button