Культура

У Чернігові відбудеться допрем’єрний показ фільму «Мати Апостолів»

ГО «Спілка жінок Чернігівщини» і Чернігівський обласний молодіжний центр запрошують глядачів на допрем’єрний показ фільму «Мати Апостолів» – уклін матерям, діти яких загинули, захищаючи цілісність України.

Показ фільму відбудеться за участі режисера та акторської групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виходить фільм, в якому головну роль зіграла молода чернігівська акторка

Перший спеціальний закритий міжнародний показ фільму «Мати Апостолів» відбувся 25 лютого 2020 року в рамках Європейського фільм-маркету (EFM) Берлінського міжнародного кінофестивалю. Фільм глибоко вразив всіх глядачів.

Упродовж 2020 року допрем’єрний показ фільму відбувся у 13 містах України.

Синопсис: «Любов матері – всеосяжна. Коли син потрапляє в небезпеку, мати без вагань кидається йому на допомогу. Заради спасіння дитини вона здатна на все! Навіть пройти крізь пекло війни.

В основу сюжету покладено реальні події, що відбувалися на сході України в 2014 році. Коли Софія дізнається, що літак її сина збито, вона вирушає в небезпечну мандрівку, повну несподіванок та пригод. Ніхто напевне не може сказати, чи вижив її син. Матері доведеться вступити у відчайдушну боротьбу з сильними ворогами заради спасіння свого сина. На цьому нелегкому шляху вона зі звичайної жінки, яка навіть не здогадується, на що здатна, перетворюється на Матір, яка втішає і рятує навіть пропащі душі».

Вищезазначений захід буде проведено з урахуванням всіх карантинних вимог: температурний скринінг, обмежена кількість учасників, наявність маски або респіратора.

Показ відбудеться 27 листопада о 13:00

Місце показу – Чернігівський обласний молодіжний центр, вул.Магістратська, 3

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button