Культура

У Чернігові відбувся конкурс «Поклик серця»

У суботу, 12 грудня, в Міському Палаці культури імені В’ячеслава Радченка з дотриманням застережних протиепідемічних заходів (тобто без глядачів) відбувся ХІ Відкритий міський фестиваль-конкурс української патріотичної пісні «Поклик серця». Його учасники – солісти та вокальні ансамблі – піснями про рідний Чернігів та Україну, своїми яскравими виступами щороку демонструють свій талант.

Члени журі, серед яких досвідчені викладачі музики закладів мистецької освіти міста, особливу увагу звертали на вокальні дані, на артистизм і конкурсну пісню, що має відповідати патріотичній тематиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинські лісівники підбили підсумки конкурсу на найкреативнішу годівничку (Фото)

Загалом на участь у конкурсі «Поклик серця-2020» подали заявку понад 70 маленьких і юних виконавців з Чернігова й області.

Цьогоріч організатори значно збільшили кількість переможців за різними номінаціями. Їхні імена будуть оголошені пізніше, оскільки кілька конкурсантів через погодні умови не змогли приїхати до Чернігова. За спільним рішенням членів журі, ці конкурсанти матимуть можливість надіслати відео своїх виступів, які будуть додані до загального переліку учасників.

Кожному конкурсанту після виступу вручали диплом учасника.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button