Культура

У Чернігові з’явилася «Школа мотанки»

У Чернігівській обласній бібліотеці для дітей презентовано новий мистецький простір під промовистою назвою «Творчість – це життя». Окрасою читальної зали бібліотеки стала виставка робіт чернігівської майстрині Дідович Олександри Іванівни, яка відома в Україні та за її межами.

У творчому доробку Олександри Іванівни – ляльки-мотанки, декоративні пляшки, скриньки, вази, картини зі шкіри.

Її роботи були представлені на численних виставках у Чернігові, Седневі, Любечі, Сеньківці, Києві, Батурині. Картини майстрині подорожують світом різноманітними ярмарками і виставками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікава знахідка у Чернігові: у руїнах розбомбленої школи знайшли вцілілу цінну картину

А від сьогодні помилуватися красою і неповторністю робіт Олександри Дідович можуть численні відвідувачі Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.

По завершенні презентації відбулося відкриття довгоочікуваної «Школи мотанки» від Олександри Дідович. Бажаючі прийняти участь, розпочали своє перше заняття з хвилюванням і нетерпінням, під вмілим керівництвом знаної майстрині. Своїх ляльок учениці будуть передавати в якості оберегів нашим захисникам, передаючи їм свою любов і тепло рідного дому.

Всіх бажаючих запрошують в Чернігівську обласну бібліотеку для дітей до «Школи мотанки» і помилуватися красою виставки від Олександри Дідович.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button