Культура

У громаді на Чернігівщині пройшов благодійний концерт (Фото)

25 червня в Батуринському міському будинку культури відбувся благодійний концерт до Дня Конституції України.

У заході взяли участь творчі колективи Батуринського, Городищенського, Красненського, Митченківського, Обмачівського будинків культури та Матіївського сільського клубу. Про це повідомляють у Батуринській міській раді.

Кожен бажаючий, хто відвідав благодійний концерт, мав змогу помилуватися виставкою малюнків дітей громади, виставкою тематичної літератури «Конституція – оберіг держави» від Батуринської міської бібліотеки та виставкою творів декоративно-прикладного мистецтва народних умільців громади. Відвідувачі мали змогу сфотографуватися у фотозоні з національним колоритом.

У залі панувала тепла, патріотично налаштована атмосфера.

Учасники та відвідувачі концерту мали можливість підтримати добровільними внесками Збройні Сили України. Адже захід – благодійний. У такий творчий спосіб організатори вирішили наближати Україну до перемоги! А кожна зібрана гривня буде передана на потреби наших мужніх захисників.

«Переконаний: ми подолаємо всі перешкоди на шляху до щасливого життя в країні, де процвітатиме добробут і демократія, пануватиме право, злагода та національна єдність, яка посідатиме гідне місце серед інших європейських держав і буде шанованою у світі», — зазначив міський голова Леонід ДУША.

Ще статті по темі

Back to top button