АФІШАКультура

У драмтеатрі відбудеться прем’єра вистави «Саронська квітка, або Інша сторона гріха»

Хоч і з перервами, спричиненими посиленням карантинних заходів, і з певними обмеженнями щодо кількості глядачів, 95-й театральний сезон на чернігівській сцені все-таки триває. За першої ж можливості проводити показ вистав, творчий склад театру відновив репетиції нових вистав, прем’єрний показ яких передбачався протягом цього театрального сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічні вистави для дітей відкладаються: в ляльковому театрі розповіли, коли зможуть відновити роботу

Отже, 22 і 23 грудня 2020 року на сцені Чернігівського академічного театру ім. Т.Г.Шевченка відбудеться презентація нової вистави «Саронська квітка, або Інша сторона гріха», поставленої молодим режисером Денисом Федєшовим за творами Лесі Українки «На полі крові» і «Йоганна, жінка Хусова», показ якої був запланований на 21 жовтня п.р. Бажаючих відвідати прем’єру просимо взяти до уваги, що квитки, продані на жовтневий показ вистави, залишаються дійсними, тому кількість глядацьких місць у вільному продажу на 22 грудня буде обмеженою. Але сподіваємось, усі зацікавлені ознайомитися з новою роботою творчого колективу театру матимуть можливість потрапити на її перегляд 22 чи 23 грудня о 18.30 год. на Білій сцені Чернігівського облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка.

Квитки на прем’єрні покази можна буде вже зараз придбати онлайн https://bit.ly/ticketsboxtheatre, а в касі театру 22 і 23 грудня 2020 року з 13.00 до 19.30 год.

Увага! Кількість місць обмежена, всього 50% заповнення Білої сцени: 65 місць.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button