Культура

У Корюківці відбулися запальні «Зіркові танці» (Фото)

Неабияку зацікавленість серед громадськості (навіть жителів інших районів) викликала афіша про музично-розважальну шоу-програму «Зіркові танці», заплановану на 17 лютого. Подібний захід у м.Корюківка проводився вперше, за новим форматом, а тому глядацька зала була повністю заповнена.

Роль одного з ведучих взяв на себе міський голова Ратан Ахмедов, який разом із директором міського будинку культури Оленою Литвиновою супроводжували захід. А до участі в шоу в ролі журі були залучені активні люди, які оцінювали креативність, артистизм і хореографію учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названо переможця конкурсу «Корюківка колядує»

Танцювальних пар було вісім – відома в місті особистість і учасник танцювального колективу. Так, на сцені продемонстрували свою акторську і танцювальну майстерність: громадський активіст, керівник КММГО «Альтернатива» Володимир Онищук, керівник духового оркестру міського будинку культури Олександр Циганок, заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень, директор Корюківської школи мистецтв ім.О.С.Корнієвського Алла Сухомлин, викладач школи мистецтв Ірина Мостович, місцевий спортсмен Сергій Ніколайчук, працівник Корюківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Сергій Іваненко та викладач народних інструментів Марина Іваненко.

Завданням пар було «оживити» уривок із відомого кінофільму – від класики жанру до сучасності. Глядачі у виконанні пар побачили вальс, квік-степ, танго, пасадобль, сальсу, чарльстон і хореографічні замальовки в народній стилізації та фрістайлі.

У підсумковому оцінюванні журі визначило пару-переможця. Нею стала пара №8 – Роман Іващенко та Марина Іваненко, вони отримали переможний кубок. Усі учасники програми нагороджені дипломами та цінними подарунками від спонсорів.

У програмі також були виступи учасників театру танцю і мод «Fashion zone» Євгенії Гордюк, місцевих вокалістів і гостей.

Корюківська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button