Культура

Відомий чернігівський фотограф подарував бібліотеці свою літературу (Фото)

Уже багато хто знає, що в Чернігівській міській бібліотеці ім. М.Коцюбинського працює фотоклуб «Прекрасне поруч!» під керівництвом відомого чернігівського фотографа Віктора Кошмала.

На заняття до цього клубу приходять багато охочих, причому різного віку та з різним рівнем підготовки. І всі між собою можуть порозумітися. Освоюють фототехніку, обмінюються досвідом, організовують фотовиставки чи просто спілкуються.

Між тим, пандемія коронавірусу внесла свої корективи в роботу цього клубу.

Зокрема Віктор Кошмал розповів журналісту ЧЕline, що останнє засідання клубу було торік, і що клубівці з нетерпінням чекають на зустрічі в новому році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадки історії: на Чернігівщині є цікаві поховання

Зайнятися знайдуть чим, і зустрічі обіцяють бути ще цікавішими. Наприклад, можна буде зосередитися над читанням нової літератури з фотосправи.

«Віктор Кошмал презентував бібліотеці літературу з фотомистецтва: книги майстрів минулого Юрія Абрамочкіна, Анатолія Скурихіна, Вільгельма Михайловського, Валерія Шустова, Валентина Школьного, окремі видання, присвячені литовським фотографам, альбоми, завдяки яким можна помилуватися природою та архітектурою інших країн, журнали «Photographer», «Foto&Video», «dFOTO», «Фототехніка» та інші», – повідомляє в Facebook працівниця бібліотеки Олена Куннова.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото Олени Куннової

Ще статті по темі

Back to top button