Культура

«Яскраві діти України»: у Чернігові триває регіональний відбір пісенного конкурсу (Фото)

Другий рік поспіль у рамках національного проекту, заснованого громадським діячем Ярославом Москаленком, проходить обласний конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України».

Сьогодні, 26 січня, кращі з кращих вокалістів з усіх куточків Сіверщини демонструватимуть свій талант під час гала-концерту в Чернігівському обласному центрі фестивалів та концертних програм.

Загалом у трьох вікових категоріях конкурсної програми взяли участь 56 учасників. До фінального виступу задіють 20 виконавців (9-15 років). Можливо, саме серед них — майбутній представник України на світовому фестивалі SANREMO JUNIOR в Італії. Участь у цьому змаганні і є головним призом для переможця всеукраїнського конкурсу.

До слова, всі учасники фінального концерту пройшли майстер-класи з вокалу та акторської майстерності, про що отримали відповідні сертифікати. До того ж, виконавці матимуть унікальну можливість виступити під супровід оркестру.

  Для кожного з вас це чудова можливість проявити себе, здобути нові знання та друзів. Для Чернігівщини ви — вже юні зірки, тож спробуйте дістатися і до всеукраїнського небосхилу, — звернувся до учасників заступник директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА Павло Веселов.

Як зазначають організатори конкурсу, минулоріч Чернігівщина досить добре зарекомендувала себе. Представниця області Богдана Марченко здобула відзнаку за краще виконання української пісні і також відвідала італійське Сан-Ремо.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button