Економіка

Тендерні катавасії: Антимонопольний комітет чекає документів по будівництву дитсадка у Чернігові

Антимонопольний комітет України  переніс розгляд скарги ТОВ «Укрспецбуд» щодо порушення Управлінням капітального будівництва Чернігівської міськради порядку проведення процедури закупівлі будівництво дитячого садка-ясел в першому мікрорайоні житлового району «Масани» в м. Чернігові на 26 вересня 2016 року, у зв’язку з ненаданням замовником витребуваних колегією документів.

Очікувана вартість предмета закупівлі — 42,3 млн грн.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила державний уповноважений АМКУ Агія Загребельська.

Вона зазначила, що компанія звернулась до комітету АМКУ зі скаргою 15 серпня 2016 року.

«Підстав для залишення скарги без розгляду колегією АМКУ не було виявлено, у зв’язку з чим останню було прийнято до розгляду та призначено слухання на 13 вересня 2016 року. В цей же день замовнику було направлено лист з вимогою надання пропозицій конкурсних торгів учасників та пояснень по суті скарги.

Скаржник просить перевірити пропозиції конкурсних торгів учасників процедури закупівлі на предмет їх відповідності вимогам документації конкурсних торгів, зобов’язати замовника скасувати протокольне рішення про відхилення пропозицій конкурсних торгів та визначення переможця процедури», — пояснила суть скарги Агія Загребельська.

На засідання 13 вересня представник замовника не з’явився, документи та пояснення по суті скарги надані не були, у зв’язку з чим і перенесли засідання на 26 вересня 2016 року.

За словами державного уповноваженого АМКУ, за умови ненадання документів, інформації та матеріалів щодо цієї процедури замовником будемо розглядати скаргу та приймати рішення на її підставі та в межах одержаної за скаргою інформації.

Ще статті по темі

Back to top button