ФК "Десна"

Чергова неподобна гра «Десни» в чемпіонаті призводить до поразки

У матчі 27-го туру національної футбольної Прем’єр-ліги чернігівська «Десна» на полі стадіону імені Ю.О.Гагаріна приймала одного з аутсайдерів цьогорічного розіграшу – одеський «Чорноморець».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбувся матч «Арсенал» – «Десна»

Бажаючи реабілітуватись перед власними вболівальниками за невдачі в останніх матчах, «сіверяни» одразу ж розпочали матч зі стрімких атак. І вже на 14-й хвилині матчу після подачі зі штрафного від Єгора Картушова вдало на випередження зіграв капітан «деснянців» Денис Фаворов, який зумів проштовхнути м’яч повз голкіпера одеситів, тим самим відкривши рахунок у грі.

Однак вже на 18-й хвилині «статус-кво» було відновлено – ірландський півзахисник «моряків» Арні Вільхамссон головою вдало замкнув верхову передачу від Мусолітіна.

Чернігівці одразу ж увімкнули додаткові швидкості і вже за чотири хвилини рахунок знову став на користь «Десни». Після подачі з кутового Андрій Гітченко залишився без опіки захисників гостей й без перешкод головою забив гол у ворота одеситів.

Другий тайм розпочався також з активних атакувальних дій чернігівських футболістів. Небезпечно пробивали по воротах одеситів Денис Фаворов та Єгор Картушов, однак до забитого голу ці дії не призвели. Ближче до середини другого тайму гра помітно заспокоїлась. А вже під завісу матчу Арні Вільхамссон відзначився «дублем» у воротах Ігоря Литовки, зрівнявши рахунок на 86-й хвилині гри. Аще за чотири хвилини рахунок і взагалі став 4:2 на користь гостей. Спочатку Василь Павлов, а потім і Микола Мусолітін позбавили «деснянців» очок у цьому протистоянні.

Свій наступний поєдинок чернігівська «Десна» проведе також в Чернігові. 12 травня в гості до «сіверян» завітає донецький «Олімпік».

Ще статті по темі

Back to top button