ФК "Десна"

«Десна» розгромно перемагає «Рух»

Чернігівська «Десна» свій «домашній» поєдинок третього туру чемпіонату України серед команд Першої ліги проти дебютанта змагань «Руху» з Винників змушена була провести на столичній «Оболонь-Арені», адже поле чернігівського стадіону імені Ю. Гагаріна ще не в змозі витримати два матчі поспіль протягом одного тижня.

Нагадаємо, що 26 липня «сіверяни» в рамках розіграшу другого попереднього етапу Кубку України провели переможний поєдинок проти «Балкан» з Одещини на оновленому газоні чернігівської арени.

Матч на «Оболонь-Арені» розпочався з хвилини мовчання за загиблими героями в зоні проведення АТО. Зі стартових хвилин матчу чернігівська «Десна» намагалася виправдати статус фаворита матчу й розпочала методично розхитувати оборону суперників. Раз-по-раз чернігівські футболісти загрожували взяттям воріт Олександра Дяченка. На 16-й хвилині матчу затяжну атаку господарів потужним ударом під поперечину з-за меж карного майданчику завершив Денис Фаворов, тим самим матеріалізувавши перевагу своєї команди в забиті м’ячі.

Відкривши рахунок на табло, чернігівські футболісти навіть не думали збавляти обертів та продовжували нарощувати свої атакувальні дії біля воріт львівян. І на 27-й хвилині матчу гол-«близнюк» забив Андрій Мостовий. З двадцяти метрів чернігівець точно поцілив в «дев’ятку» воріт «Руху», подвоївши рахунок у матчі. До перерви «дублем» зумів відзначитись Денис Фаворов, який на 38-й хвилині довів рахунок у матчі просто до непристойного, попередньо накрутивши декількох захисників «Руху» і прицільно пробивши у нижній кут воріт, перегравши голкіпера гостей.

По перерві клубу з Галичини потрібно було діяти більш активно, щоб звести матч бодай в нічию. Саме тому перші хвилини другого тайму чернігівці провели більше у захисті власних воріт. Достатньо роботи було і в голкіпера «сіверян» Костянтина Махновського, який надійно діяв на останньому рубежі своєї команди. На 62-й хвилині матчу Олександр Філіппов зумів втікти в контратаку, проте після завершального удару шкіряна куля розминулася зі стійкою воріт гостей.

В другому таймі «деснянці» не форсували подій, виконавши поставлене перед командою завдання ще у першій половині грі. На 90-й хвилині Євген Чепурненко з десяти метрів мав нагоду змусити Олександра Дяченко вчетверте доставати м’яч з сітки власних воріт, однак його постріл пройшов поруч зі штангою. Фінальний свисток головного арбітра матча зафіксував «суху» розгромну перемогу «Десни» над своїми суперниками з рахунком 3:0.

Набравши 6 очок після трьох матчів, чернігівська «Десна» піднялася на 4-у сходинку у турнірній таблиці.

Свій наступний поєдинок наша команда проведе на виїзді. 5 серпня суперниками «сіверян» будуть футболісти «Гірника-Спорт» з Горішніх Плавнів.

20503955_805353789637490_1835838632_n

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

    1. Главно чтобы больше не было как с полтавой втом туре!

Back to top button