Новини

На Чернігівщині лютують пожежі: загинули двоє осіб

Учора, 18 березня, на Чернігівщині зафіксовано 15 випадків загоряння сухої трави та сміття, а також шість пожеж у житловому секторі. Дві з них виявилися смертельними.

Про це ЧЕline повідомили в департаменті з питань цивільного захисту й оборонної роботи Чернігівської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У смт Десна на території військової частини сталася пожежа

Так, у с. Сокиринці Срібнянського району в господарстві по вул. Урожайній, 8 о 7 год. 08 хв. сталася пожежа житлового будинку (7х12 м, стіни дерев’яні, покрівля металева). Вогнем знищено домашні речі, пошкоджено стіну на площі 9 кв.м. Причина пожежі – необережність під час паління. На місці пожежі виявлено тіло господаря, 1970 року народження.

О 15 год. 41 хв. у м. Бобровиця по вул. Горького, 92 сталася пожежа в квартирі №1 двоквартирного житлового будинку (8х15 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю на площі 40 кв.м та перекриття на площі 20 кв.м, пошкоджено стіни та майно. Причина пожежі – необережність під час паління. На місці пожежі виявлено тіло брата господарки, 1955 року народження.

Також у м. Чернігові по вул. Любецькій, 187 о 23 год. 19 хв. 18 березня сталася пожежа виробничої будівлі (10х30 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна), що належить ПП «Компанія «Інексукрпаркет». Вогнем пошкоджено стіни, перекриття на площі 60 кв.м. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Ще статті по темі

Back to top button