Надзвичайні події

Чорна хвиля самогубств на Чернігівщині

За минулі кілька днів на Чернігівщині зафіксовано дуже багато випадків самогубств. Ситуація з війною, ймовірно, суттєво ускладнює психологічний стан людей.

За селом Обмачів колишнього Бахмацького району біля річки Сейм на дереві вивалено тіло місцевого 25-річного жителя, який покінчив з життям через повішання. Чоловік останнім часом висловлював наміри про суїцид.

В Козельці в літній кухні повісився місцевий житель 1962 року народження. За життя чоловік періодично зловживав алкоголем, раніше були спроби суїциду.

В селі Єнькова Рудня Корюківського району в господарській будівлі за місцем мешкання покінчив з життям через повішення чоловік 1979 року народження. При огляді тіла слідів насильницької смерті не виявлено.

В селі Полісся вищезазначеного району також трапилася біда. В господарчій будівлі за місцем мешкання матері повісилася жінка 1986 року народження. Останнім часом мала депресивний настрій, погано харчувалась, спиртними напоями не зловживала.

54-річний житель села Піски скоїв суїцид за місцем свого мешкання шляхом повішення. Зовнішнім оглядом тіла слідів насильницької смерті не виявлено.

Ще статті по темі

Back to top button