Надзвичайні події

Інформація від ДСНС у Чернігівській області станом на ранок 22 квітня (Фото)

Триває розмінування території області. За добу групи піротехнічних робіт та підводного розмінування ДСНС 18 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів та виявили і вилучили 214 таких предметів, зокрема 2 авіабомби: ФАБ-500 та ФАБ-250. Сапери-водолази Держспецтрансслужби керованим вибухом знищили на дні Десни поблизу зруйнованого російською авіацією мосту ще одну нерозірвану авіабомбу, яка заважала продовжувати відновлювальні роботи. Сьогодні, 22 квітня, спеціалісти продовжать працювати на цьому місці. Мають переконатись, що бомба дійсно здетонувала та додатково переконатись, що загрози немає. Всього ж від початку воєнних дій вилучено 16267 вибухонебезпечних предметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чистий четвер: піротехніки очищають Чернігів та околиці (Відео)

За останню добу в області зареєстровано 3 пожежі, не пов’язані з бойовими діями. Всього з початку воєнних дій ліквідовано 494 пожежі, з яких 286 виникли через обстріли. Врятовано 46 людей, з них 10 дітей. На місцях пожеж виявлено тіла 57 осіб.

За минулу добу рятувальники 6 разів залучалися до надання допомоги, зокрема 3 рази — до розбору зруйнованих внаслідок обстрілів будівель. З початку повномасштабної війни здійснено 159 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт, врятовано 41 особу, деблоковано тіла 76 загиблих.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button