Надзвичайні події

На Чернігівщині через необережність під час паління загинув 50-річний чоловік

17 січня о 00:12 до Служби порятунку «101» Борзнянського району надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Прачі.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС у Чернігівській області.

За викликом до місця події прибуло відділення 24-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки, а також місцева пожежна команда села Ядути. Через запізнє виявлення пожежі та виклик рятувальників вогнем вже повністю був охоплений весь будинок. Спільними діями вогнеборці о 00:50 локалізували та о 01:30 остаточно ліквідували пожежу. Вогнем знищено будинок.

Вранці того ж дня під час розбору залишків будинку було виявлено тіло 50-річного господаря помешкання без ознак життя. Ймовірною причиною трагедії послужила необережність загиблого під час паління.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте паління у помешканнях, особливо після вживання алкоголю, ретельно гасить недопалки й сірники.

Ще статті по темі

Back to top button