Надзвичайні події

На Чернігівщині після пожежі знайшли тіло жінки

Упродовж минулих вихідних рятувальниками підрозділів Управління ДСНС України в Чернігівській області ліквідовано п’ять пожеж у Ніжинському, Бахмацькому, Козелецькому та Чернігівському районах, чотири з яких виникли в приватному житловому секторі громадян. У вогні загинула 1 людина.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Основними причинами виникнення пожеж стали порушення правил монтажу та експлуатації електроустановок, а також нагрівальних печей і димарів.

Так, 24 лютого о 21:02 до оперативно-координаційного центру управління ДСНС України в Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків у с. Рябці Чернігівського району.

На місце події оперативно прибули два відділення пожежно-рятувальних підрозділів з обласного центру. Під час проведення розвідки в одній із кімнат помешкання рятувальники виявили тіло жіночої статі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа забрала життя двох людей

Вогнеборці у складі 9 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки пожежу о 21:40 локалізували, а о 23:20 остаточно ліквідували, у ході чого врятовано дві поруч розташовані господарчі будівлі. Причини та обставини виникнення пожежі, а також особу загиблої жінки встановлюють правоохоронні органи.

24 лютого рятувальники за допомогою спецтехніки підвищеної прохідності вивільнили 1 легковий і 3 вантажні автомобілі, що потрапили в снігові замети біля сіл Деснянка, Боромики, Кувечичі та Золотинка Чернігівського району.

Ще статті по темі

Back to top button