Надзвичайні події

Після зливи Вал і Болдина гора опинилися на межі існування (Фото)

Поки ми всі активно обговорюємо, як облажалися будівельники доріг у Чернігові, Вал і Болдина гора опинилися на межі існування. І це не порожні слова. Ви бачили, ЩО (!) там сталося? – йдеться в групі «Прогулянки з історіями: екскурсії Черніговом від Володимира Пилипенка» у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Золотий» пісок пішов на дно: дощова вода змила берег міського пляжу

«Я не хочу когось звинувачувати, це – недоречно. Але мені стає дуже цікаво, чи проектувальники, які так жваво обговорюють проект ремонту Валу (який, до речі, не підпорядковується місту), побудови мостів і монументів на схилах Валу, перепланування усього, що можна перепланувати, звернули увагу на прописну істину – укріплення схилів.

Учора був у Седневі, там усе ще продовжує обвалюватися схил під альтанкою. Хто має ремонтувати (рятувати) схил Валу, хто має зберегти альтанку в Седневі, хто має укріпити схил під Єлецьким монастирем? Чи знову всі почнуть показувати пальцем одне на одного. Як кажуть, у семи няньок дитя без ока».

От вам і нова легенда у «місті легенд» – як літнім дощем за 20 хвилин змило тисячу років чернігівської історії.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Зато фонтанов понастроили!!! нас то есть народ- не спрашивают куда деньги лучше использовать… Вот и резудьтат! Еще урода- равлика предлагают, как издевательство!!!

Back to top button