Надзвичайні події

«Золотий» пісок пішов на дно: дощова вода змила берег міського пляжу (Фото. Відео)

Негода, яка вирувала у Чернігові цієї суботи, 30 червня,  змила пісок, який вкривав берегову лінію Десни на території міського пляжу «Золотий берег». Нині зона відпочинку виглядає жалюгідно: вона зруйнована і підійти до води складно по всій береговій лінії.

Не дарма чернігівці прозвали цей пляж «золотим»: як відомо, Чернігівська міська рада витратила чималі кошти з бюджету, аби прибрати пляж після весняного водопілля. Але до цього часу сума остаточних витрат не відома, її приховують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підземку біля готелю “Україна” затопило

Взагалі ж, історія з упорядкуванням міського пляжу надто  утаємничена: і міська рада, і КП «Паркування та ринок» до цього часу не зізнаються, звідки завезли 800 тонн кварцового піску на пляж і за якою ціною його придбали.

Ще один цікавий момент стосувався вже самого завезення і розпланування піску:  194 тисячі гривень на ці роботи отримала корпорація «Укртрансбуд», утім, як відомо,  пісок на пляж завозили машинами КП «АТП-2528», а розпланування піску здійснювалось учнями ПТУ, яких вигнали на пляж в спеку і не сплатили за їх роботу ані копійки. Схоже, гроші осіли у чиїйсь кишені.

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. А кому это нужно,у людей дома плавают а тут пляж ,мелочь!

  2. Кто б сомневался.Опять из бюджета милиончики спишем, да мелочь…

  3. супер,пляж вернул свой первозданный вид))))

Back to top button