Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

«Наш край» Коропщини – за успішну громаду та добробут кожного

Уперше за багато років звичайні жителі Коропського району отримали реальний шанс змінити своє життя і життя своїх родин на краще, тобто стати успішнішими, щасливішими та заможнішими. Усе завдяки децентралізації – головній реформі, що наразі відбувається в країні.

Реформа місцевого самоврядування покликана суттєво покращити соціально-економічну ситуацію на місцях – у селах і невеликих містечках, стати тим поштовхом, що сприятиме розвитку українського села і поліпшенню життя звичайних людей.

Щоправда, в Україні, зокрема й на Чернігівщині, створенню об’єднаних  громад перешкоджали аграрні барони і корумповані чиновники. Адже знають, що за нових обставин не зможуть більше обкрадати й гнобити людей, диктувати їм, як жити.

На Коропщині продажним чиновникам і земельним баронам протистоїть команда «Нашого краю». В ній лише авторитетні, професійні та досвідчені, ініціативні люди – вчителі, медики, волонтери, аграрії й підприємці, яким набридло жити по-старому.

Вони захищатимуть жителів громади від політичних мародерів і ліквідують корупційні схеми, коли без хабара не можна вирішити жодного питання. Також партійці виступають за надання громадам реальних повноважень і ресурсів, що дасть змогу людям контролювати владу і позбутися свавілля кланів.

Представники «Нашого краю» готові брати на себе відповідальність за розвиток ОТГ, а тому порожніх обіцянок не роздають. Обіцяють лише те, що можуть виконати, хоча й розуміють, що легко не буде. Адже за багато років панування в районі продажних чиновників в усіх сферах суспільного життя накопичилося безліч серйозних проблем.

Та завдяки децентралізації Короп і маленькі села отримають поштовх до розвитку – економічного, соціального і культурного, в громаду підуть інвестиції. Йдеться насамперед про збільшений у кілька разів бюджет. А якщо є гроші, то й зробити можна багато чого. Тим паче, що люди, готові працювати на благо громади, теж є.

Коропська команда «Нашого краю» вже визначилася з головними цілями: відремонтувати школи, дитячі садки, полагодити сільські дороги,  вирішити проблеми з опаленням бюджетних закладів, будівництвом сільських водогонів, покращенням транспортного сполучення між селами тощо.

Працюватимуть над залученням у громаду різних міжнародних програм, щоб ОТГ мала додаткові кошти на свій розвиток. Не забули і про створення робочих місць. Адже якщо підприємства працюватимуть, то й люди матимуть соціальний захист.

Гостро на Коропщині стоїть питання із сільськими ставками. Для більшості селян – це не лише місця відпочинку, а й водопій для худоби та пожежний резервуар для спецтехніки. Подекуди їх треба викопати чи розчистити, а можна й зарибнити.

У Коропській команді «Нашого краю» є сільгоспвиробники, тож вони добре знають, що дуже важливо навести лад у аграрній сфері. Працюватимуть над тим, щоб провести ревізію земель і ревізію діяльності аграрних баронів, які роками обробляють гектари, заробляють мільйони і не платять за це жодної копійки податків. Ці аграрії чинять шалений тиск і виступають проти децентралізації, адже вони не переживають за добробут простих людей, а цинічно набивають свої кишені грошима.

Наразі головне, кому громада довірить право керувати ОТГ: аграрним баронам і продажним чиновникам чи команді від політичної партії «Наш край», яка послідовно і системно захищає права людей. Також, що важливо, партія «Наш край» не парламентська, а тому не несе відповідальності за нинішній безлад у країні.

Тож пам’ятайте, що, голосуючи за «Наш край», ви обираєте успішність громади, добробут своєї родини, здоров’я та якісне життя в рідному населеному пункті.

Голосуй за партію, яка захищає інтереси звичайних людей – партію «Наш край».

Коропська команда «Нашого краю»:

Варава Віктор Іванович – кандидат у депутати Коропської селищної ради у виборчому окрузі № 25.

Зубок Світлана Іванівна – кандидат у депутати Коропської селищної ради у виборчому окрузі № 13.

Капиця Володимир Олександрович – кандидат у депутати Коропської селищної ради у виборчому окрузі № 22.

Карацюба Світлана Іванівна – кандидат у депутати Коропської селищної ради у виборчому окрузі № 6.

Колодко Микола Васильович – кандидат у депутати Коропської селищної ради у виборчому окрузі № 18.

Овдієнко Олег Федорович – кандидат у депутати Коропської селищної ради у виборчому окрузі № 15.

Покотило Анатолій Васильович – кандидат у депутати Коропської селищної ради у виборчому окрузі № 26.

Романченко Олександр Анастасійович – кандидат у депутати Коропської селищної ради у виборчому окрузі № 1.

Тягнирядно Петро Андрійович – кандидат у депутати Коропської селищної ради у виборчому окрузі № 11.

Хілько Олександр Володимирович – кандидат у депутати Коропської селищної ради у виборчому окрузі № 12.

Чусь Валентина Миколаївна – кандидат у депутати Коропської селищної ради у виборчому окрузі № 20.

політична реклама

Ще статті по темі

Back to top button