Пишайся рідним краєм

«Пишаймося рідним краєм»: соціальний проект продовжується в ілюстраціях (Фото)

Чернігівщина впродовж своєї історії була одним із основних осередків політико-економічного та соціально-культурного життя Української держави.

Чернігів славиться пам’ятками часів Київської Русі та Чернігівського князівства, а також Гетьманщини і козацького Чернігівського полку.

До Дня незалежності України ЧЕline спільно з політичною партією «Наш Rрай» та благодійним фондом «Наш край» ініціювали соціальний проект «Пишаймося рідним краєм!».

Мета проекту – презентувати Чернігівщину в усій її красі та величі. Розказати про унікальні місця та привернути увагу до видатних історичних постатей і подій, а також монументальних шедеврів. Показати унікальні храми і гетьманські маєтки.

Загадковий, оповитий легендами і таємницями, оспіваний у літературних творах історичний княжий край відкриє своє серце тобі!

Щоденно на нашому порталі будуть з’являтися публікації про унікальні споруди, легендарні постаті та доленосні події, пов’язані з Сіверським краєм.

Нам є чим пишатися!

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Вот нравиться мне такая реклама, не рожи свои пиарят как микитась и компания перед выборами , а социальные проекты запускают, хотя этто понятно наш край даже не принимал в этих ужасных выборах «участь» да и слава богу нефиг им было делать в том цырке уродов

Back to top button