Політика

5 нардепів від Чернігівщини не підтримали Гройсмана ЧL

Голосування за новий Уряд та Прем’єра розділило депутатів, що представляють нашу область. З провладної команди лише Анатолій Євлахов не підтримав голосування. Але у нього є поважна причина — він був відсутній у парламенті. Щоправда, голосів «проти» нардепи-чернігівці також не дали. Зробили хитріше — розкритикували процес утворення нової коаліції. Під час натискання кнопок усі дотрималися партійної дисципліни. Так радикали Василь Амельченко та Олег Купрієнко — не голосували. Анна Романова із «Самопомочі» та Валерій Дубіль із «Батьківщини» — утрималися. Радикал Олег Купрієнко вважає, що коаліції насправді немає.

Бо багато голосів за Гройсмана дали дві кишенкьові фракції «Воля народу» та «Відродження». А у БПП «Солідарність» та «Народного фронту» насправді нема більшості, тому вони вдалися до тушкування. «75+131=226. Отак вони рахують..» , — написав Купрієнко на своїй сторінці у фейсбук. У провладному таборі панують інші настрої. «Те, що зараз черговий історичний виклик — сумнівів немає.

Тому кожен депутат взявши на себе великий ризик і відповідальність, прийняв для себе рішення — домовлятись заради України, —  вважає нардеп від Чернігова Сергій Березенко.

Ще статті по темі

Back to top button